Alles over 20 juni

 

Op 20 juni sluiten we samen de actieperiode rondom de #NVDVgoesdigital spetterend af. Hoe gaan we dat precies doen? Dat vertellen we je graag op deze pagina!

Livestream
Helaas kunnen we niet meer met z’n allen bij elkaar komen op 20 juni. Daarom organiseren we een livestream. Deze is te bekijken vanaf 21:30 uur en duurt ongeveer tweeënhalf uur. Tijdens deze online show – gepresenteerd door onze ambassadeur Art Rooijakkers vanuit de Amsterdamse Westergas – vertelt onze directeur Tineke Ceelen je iets over het werk van Stichting Vluchteling en laten we je zien waar je het allemaal precies voor doet.

De 10 steden van de Nacht
In alle 10 de steden waar de Nacht van de Vluchteling eigenlijk zou plaatsvinden, staat een van onze vrienden, waaronder Waldemar Torenstra, Melissa Drost, Pernille LaLau en Hadewych Minis. Zij gaan het gesprek aan met deelnemers die op 20 juni de laatste kilometers maken. Ook geven we het symbolische startschot voor alle mensen die op 20 juni, Wereldvluchtelingendag, nog in actie komen voor noodhulp aan vluchtelingen waar ook ter wereld.

De laatste kilometerchallenge
Om 22:00 uur gaan we met zoveel mogelijk deelnemers de laatste kilometers maken in de eigen omgeving. Doe jij mee? Laat ons weten of je meeloopt op 20 juni! 

 

Ik loop mee op 20 juni!

 

Zo volg jij de livestream!
Je kunt de livestream bekijken via de app en onze website. Ook is hij op YouTube te zien. Ben je op het moment van de livestream aan de wandel? Geen probleem, hij is ook via audio te beluisteren! Zo kun jij van ons programma genieten terwijl je loopt. Het programma van de livestream volgt een paar dagen voor 20 juni.

Voeg ons toe op WhatsApp
Heb je je al aangemeld voor 20 juni, stuur ons dan even een berichtje via WhatsApp (06-19 83 84 05)! Zo blijf je gemakkelijk met ons in contact en wie weet krijg jij een peptalk van één van onze ambassadeurs. Een leuke wandelselfie zien we ook graag. Heel veel wandelplezier! 
 

Made with by Kentaa
Share