Doe mee

In 2020 wordt de Nacht van de Vluchteling alweer voor de elfde keer georganiseerd. En het belooft weer een onvergetelijke nacht te worden! Met duizenden deelnemers lopen we door 10 steden in heel Nederland, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd. Breng jij met ons de nacht door?

Loop mee
Kies de route en afstand die het beste bij jou passen en beleef een bijzondere nacht vol saamhorigheid. Je kunt op twee manieren meedoen. Schrijf je in als individu, of word lid van een team! Let op: in beide gevallen moet je je eerst individueel inschrijven. Wil je meelopen in een team? Dan selecteer je daarna een bestaand team, óf je maakt zelf een nieuw team aan als teamcaptain.
Loop mee


Loop samen met je collega's in een bedrijfsteam
De perfecte teambuilding experience! Samen met je collega’s loop je de 40, 20 of 10 kilometer. Plezier gegarandeerd, en je zamelt ook nog eens geld in voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd. Misschien wil je werkgever jullie team wel sponsoren!

Loop samen met collega's


Help als vrijwilliger

Zonder vrijwilligers geen Nacht van de Vluchteling! Help jij mee om alle lopers een onvergetelijke, veilige en soepel lopende nacht te bezorgen? Nog leuker: doe dit samen met je beste vriendin, je broer, je moeder of je buurman! Voor elke route hebben we namelijk zo’n 100 vrijwilligers nodig. We hopen je snel te zien!

Help mee

 

Made with by Kentaa
Delen