Partners

 

Hoofdpartners

Nationale Postcode Loterij
Sinds 1996 is Stichting Vluchteling partner van de Nationale Postcode Loterij, de grootste goede doelenloterij van Nederland. Uit de jaarlijkse opbrengst van de Postcode Loterij organiseert Stichting Vluchteling voor een belangrijk deel de Nacht van de Vluchteling.

BKB 
BKB | Het Campagnebureau is partner van het eerste uur. Sinds 2010 is BKB betrokken bij de Nacht van de Vluchteling. BKB | Het Campagnebureau ontwikkelt campagnes voor overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Hun kracht ligt in de combinatie van onderzoek, advies, online en offline communicatie, vrije publiciteit en evenementen.
 

Wandelpartners

Bart Wandel
Achter Bart Wandel zit Bart Putman, hij is wandelsportinstructeur en verzorgt wandeltrainingen in de regio Lingewaard, Arnhem en Achterhoek. Sinds 2016 stippelt hij vol enthousiasme voor ons de route uit tussen Nijmegen en  Arnhem. En hij loopt hem ook nog mee!

RWV Rotterdam
De Rotterdamse Wandelsport Vereniging is de oudste wandelsportvereniging van Nederland. Met 500 leden is het ook een van de grootste verenigingen. RWV organiseert jaarlijks veel wandeltochten, waaronder sinds het 1e uur ook de Nacht van de Vluchteling Rotterdam-Den Haag.

WSC De Verbinding
Achter Stichting Wandelsportcentrum De Verbinding zit Monique Jansma, ze zet zich in om zoveel mogelijk mensen aan het bewegen te krijgen en de wandelsport onder de aandacht te brengen. In 2017 is Monique betrokken bij de Nacht van de Vluchteling en stippelde de routes in Utrecht en Amsterdam uit.

Koninklijke Wandel Bond Nederland
De KWBN staat voor wandelen in Nederland in al zijn verschijningsvormen. Zoveel mogelijk Nederlanders op een verantwoorde manier aan het wandelen krijgen en houden. KWBN adviseert hierover ook de Nacht van de Vluchteling.

 

Made with by Kentaa
Share